Известната водеща на новините по БиТиВи Ани Салич била 6 месеца парализирана като малка, разказват нейни съграждани от Благоевград, пише "България Днес".
Ани пострадала по време на игра в тревата пред блока, когато техен съсед минал н азаден ход с колата си през краката й, защото не я видял.

Половин година след това момичето не можело да ходи. Малко по малко проходило отново. Възстановяването продължило половин година.

"Сега, когато видя деца да играят сами в пясъчника в Благоевград, настръхвам - разказва Ани. - Навремето и аз все там ровех, исках да ставам археолог и и нашите ме пускаха с момчетата навън без придружител. По едно време с голям мерак се записах на и на кръжок по изразително четене. Да, но отказаха да ме вземат, тъй като според преподавателите съм имала говорен дефект. Но мечтата ми да се изявявам някъде все пак се осъществи по-късно в телевизията. Сега вече мога да кажа, че и аз като повечето популярни хора платих цената за сегашното си щастие".

Известната тв водеща, омъжена от 13 г. за сърбина Бранко, имала ужасен спомен от първата си среща с него в Нова тв. Веднъж я извикали в дублажната. Трябвало да свърши работа, която нямала нищо общо с нейната - да дублира реклама за мебели. Било й трудно, тъй като един глас от апаратната я връщал десетки пъти. След края тя просто излязла ядосана, без да разбере, че това бил бъдещият й съпруг.

Когато Ани забременяла с първото им дете, изкарала изключително проблемни девет месеца. Веднъж телевизионерката пътувала със съпруга си за Белград, където да се съберат с родата. Вследствие на дългия път тя получила усложнения и се наложило да изкара шест месеца на легло при родителите на мъжа си в Сърбия. 

Някои от лекарите в болницата, където в края на шестия месец я приели, напирали да умъртвят плода, за да спасят нея. За щастие се намерил млад доктор, който успял да отърве и майката, и бебето. Ани останала в Белград, докато детето укрепне. 

Шест години след сина си Ани забременяла с дъщерята Хана. "Бременността ми с нея беше бе много по-лека", разказва тв водещата.