В Районен съд Благоевград окован в белезници доведоха 56-годишният Павел Кочев, обвинен в блудство с 11-годишно момиче от кв. Грамада". Делото се гледа при закрити врата, пише Struma.com.

Кочев влезе в съдебна зала, придружаван от двама полицаи. Припомняме, че Павел Кочев се представял за баща на момичето, и често ходил в училището, където тя учела. Внезапно детето започнало да се държи странно и да се разсъблича по време на учебните занятия, за това учителите и уведомили бабата на детето за странното и поведение.

Също така, любопитни съседи забелязали честите посещения на Кочев в дома на момичето и подали сигнал на 112. Последвало полицейско разследване, а 11-годишната ученичка говорила с психолог, при което станало ясно, че почти ежедневно бездомникът Кочев извършвал гнусни блудствени действия с момичето. Районен съд Благоевград му наложи най-тежката мярка „задържане под стража“.


Павел Кочев заявил пред съда, че изобщо не познава момичето и, че несправедливо е обвинен. Детето обаче изпада в ужас като го види.