Паника обзе съквартирантите във „ВИП Брадър”. Неизвестната моделка Глория изтрещя, хвана метален нож и започна да обикаля Къщата в абсолютно неадекватно състояние.
След като се „въоръжи” с хладното оръжие част от обитателите на звездната къща я помолиха да се махне от тяхната компания и или да остави ножа, или да се усамоти някъде.
 

Така Глория се оттегли сама на двора, но Роро реши да я попита каква се случва. Тя обясни, че просто е разстроена, но „много се успокоява, когато е нервна и хване метален нож”. „Ти определено си попаднала в неподходящо време на планетата – трябвало е да пропуснеш един живот”, изцепи се и бившият водещ. Ясно обаче моделката е на негова вълна, защото се съгласи с думите „да, мисля, че не съм за тази планета”.
 

Междувременно Георги Софкин отново попадна под прицела на съквартирантите, които скочиха срещу него. За пореден път той бе нападнат за личната си хигиена, мързелът си и хъркането си. Почти единодушни съквартирантите решиха да пратят Георги да спи или на дивана, надуваемите съоръжения в басейна или на шезлонгите в двора. 
 

„Колкото му е размерът, точно толкова му е и душицата. Той не е пич”, изригна единствената му покровителка в Къщата Ирина.