G3 е един от най-елегантните и мощни смартфони с Android на пазара, който е основния фактор за високите продажби на компанията в последните месеци. Неговият успех повдига сериозно очакванията на потребителите към неговия наследник, а именно LG G4. Последните данни публикувани от корейските медии ни разкриват нови детайли за подобренията, които ще видим в предстоящия модел от висок клас на компанията, съобщава digital.bg.
Благодарение на тях разбираме, че устройството ще се опита да се отличи от своите конкуренти не толкова с мощния си хардуер, колкото със своя дизайн. Остава да видим дали G4 няма да е оборудван с впечатляващ, извит дисплей, както G Flex 2, чиято премиера видяхме само преди няколко седмици на CES 2015. LG вероятно обмислят и да използват по-елегантен алуминиев корпус в новия си смартфон от висок клас и така да отстранят един от най-големите проблеми на предшественика му.

Моделите G Flex разполагат с иновативно покритие в задната част, което се възстановява само след одраскване и това е характеристика, която определено може да превърне G4 в хит на пазара. Другото подобрение, което ни очаква е свързано с камерата, тъй като се очаква LG да използват усъвършенстван 20-мегапикселов сензор с по-прецизна система за оптична стабилизация на изображенията. В заключение ще ви припомним, че смартфона ще има Quad HD дисплей и мощен Snapdragon 810 процесор, който е допълнен и от 4GB RAM./БЛИЦ