Вино в любимия на прочутия художник Ван Гог нюанс на синьото е хитът на тази година, категорични са испански сомелиери. За да покаже сапфиреното вино, в България пристигна собственикът на испанската винарска изба „Санта Маргарита” Андрес Гомес, който лично представи популярното в цял свят „Pasion Blue”. Представители на испанското посолство, бизнесмени от Испания, вносителите на уникалните вина за България – "Леопард трейдинг", и български бизнесмени се насладиха на невероятното вино с небесен цвят.
Основата на синьото вино е шардоне, а гроздето аликанте буше, което варира в 40 нюанса на синьото, е добавено, за да се създаде прекрасният цвят. „Това е революция в света на виното”, категоричен е Андрес Гомес, който зарежда любители на уникалните вина с над половин милион бутилки годишно.

Тъй като виното е без кисели и горчиви нотки, то е популярно сред дами и млади хора, но е и съвършен подарък за ценители на добрите напитки на всяка възраст. Синьото вино се предлага и в два допълнителни варианта – газирано и пенливо, подходящо за горещи фиести и изискани коктейли.

Прочутият майстор на четката Ван Гог е смятал, че няма синьо без оранжево и затова Андрес Гомес създава след синьото вино и оранжево. Той получава поръчка от Холандия за вино в наситен оранжев цвят, който постига с помощта на кори от моркови.

Само за ден в Холандия се продават 55 000 бутилки от виното Pasion Orange, което е в любимия цвят на жителите на Страната на лалетата. Зелено вино, оцветено с листа от мента, е поръчано от шотландски футболен отбор и също става популярно сред любителите на класните напитки. Розовата версия на виното на „Санта Маргарита” е оцветена от червено цвекло.