Ако сте тръгнали към спортната зала, но ви липсва мотивация, веднага хвърлете едно око на тези прекрасни дами с изваяни фигури и армията им от почитатели в социалните мрежи. Те не само ще ви покажат няколко ефективни упражнения за корем и крака, но и ще ви обяснят защо е необходимо да изглеждате добре.
Джен Селтър е на 24 години и има 11,5 млн. последователи в Инстаграм.

„Готова съм да снимам дупето си на рентген, за да докажа на всички, че е истинско”, зарича се младата хубавица.


 
24-годишната Кейла има 7,2 млн. последователи в мрежата.

„От близо 7 години не употребявам алкохол. Отговорна съм към момичетата, за които съм модел на подражание”, казва красавицата.Тами Хемброу е на 23 и има 7 млн. последователи в Инстаграм.

„След раждането на двете си деца се чувствам прекрасно, както никога досега”, разкрива тя.

Изабел Гулар е на 32 години и може да се похвали с 3,8 млн. последователи в мрежата.„Не ми се наложи да се готвя за участието си в ревюто на Victoria's Secret, тъй като тренирам всеки ден”, споделя тя.

Емили Скай също е на 32 години и 2,1 млн. души ежедневно следят живота и в социалната мрежа.В момента хубавицата се подготвя да стане майка и много се притеснява пъпчето й да не изскочи. 

28-годишната Рейчъл Братрън е луд фен на йогата. Тя също има 2,1 млн. последователи.„Каквото и да се случва – позволете на любовта да ви помогне. Тя ще го направи, винаги е било така”, уверява хубавицата.

„Фитнесът не е смисълът на живота ми, но съвършенството няма граници, не е ли така?”, пита 28-годишната Анна Виктория, която е взела ума на 1,3 млн. души в Инстаграм.„Когато имаш такова дупе, настроението ти моментално се вдига”, смятат Карена и Катрина. 

Превод: БЛИЦ

Източник: life.ru