Big Brother Most Wanted започна и вече някои съквартиранти имат своите искания, някои от които звучат доста странно. По време на общо хапване и пийване, Динко, Луна и Фънки казаха неща, които според тях бяха доста важни.
Динко започна с добро чувство: "Искам да кажа нещо. Може ли да ме чуете? Ще сме доста време в тая къща заедно. Искам да има любов и разбирателство, да се уважаваме и обичаме, да няма интриги. Не се карайте, нека да бъдем като едно цяло. Дошъл съм да се забавлявам, не искам да се караме".

Искането на Луна пък беше: "Аз понеже нищо не мога и нищо не знам, не разчитайте много на мен. Ако чуя някой някого да обижда, нецензурни думи и квалификации, ще стоите гладни".

Фънки пък го обърна на майтап: "Предлагам всяка сряда да бъде ден за диета, за разпускане и малко изчистване. Предлагам в сряда никакво ядене - от сутринта само пиене. За закуска започваме с водка и доматен сок, после бели вина към 10 ч., червени вина на обяд, следобед коктейли, вечерта тотален бангьоз, за да разпуснем тотално".