Често хората познават другите по-добре, отколкото самите себе си. Психологическите тестове са ефективен метод да научим повече за нашия характер. По този начин ще станем по-уверени и ще се предпазим от ситуации, които ни правят уязвими.

BrightSide създаде този тест, базиран на изследвания на езика на тялото. Той ще ви помогне да разпознаете вашите личности черти. Изберете жената, която смятате, че е най-успешна, и вижте какво говори това за вас.


1


2.


3.


4.

 

1. Ако си мислите, че това е най-успешното момиче, то вие сте уверен човек, който не се колебае да се захваща с нови предизвикателства. Посрещате ги с оптимизъм, ентусиазъм и увереност. Полагали сте големи усилия, за да спечелите уважението на другите и няма да позволите на никого да ви отнеме това.

2. За вас сърцето взима превес над разума. Предпочитате да се вслушвате в него, когато става дума за избор на правилния път. И напук на логиката, често сте прави. Наблюдателни те и сте изключително интуитивни. Много трудно някой може да ви излъже.

3. Любимото ви изказване е „дяволът е в детайлите“. Изключително рационални сте и обичате да анализирате всичко до най-малката подробност, преди да се захванете с нещо. Вследствие на това ви е нужно доста време, преди да вземете решение. Но то почти винаги е правилното.

4. Не сте прекомерно амбициозни, но сте наясно със способностите си. Знаете какво може да постигнете. Винаги работите усърдно. Съревновавате се единствено със себе си и се стремите към подобрение. Не се страхувате от новите предизвикателства, но не излизате от зоната на комфорта си, за да ги преодолеете.