Българи напират да се включат в най-голямата сексоргия в света, която ще се проведе през юни в Лас Вегас, пише "Телеграф". Все още не е ясно каква е точната бройка на нашенците, решили да скъсат със задръжките си за няколко дни.
До редакционното приключване на броя организаторите не изпратиха отговор на запитването на изданието. Проявата, планирана за 2 юни, ще премине под патронажа на организацията "Менидж лайф", в която членуват предимно "сексуално освободени хора". 

Тя е част от сексфестивала Sin City 8. Цената за участие е 148 паунда (около 328 лв.) за двойка и само 18 паунда (малко под 40 лв.) за жени. Мъже самостоятелно не се допускат да участват. Участниците могат по желание да "играят" само със своите партньори или с други, но това трябва да става по взаимно съгласие. Целта е да се подобри предишния японски рекорд от 2007 г., при който 500 двойки правиха секс в склад.

Предполага се, че в Лас Вегас ще се съберат над 1000 души за оформянето на двойки и шведски тройки. Ще бъдат раздавани много презервативи, лубриканти, хавлиени кърпи и мокри кърпички. Организаторите обещават да оборудват чисто и комфортно място за поставянето на рекорда. Ще бъдат обособени и специални пространства за изхвърляне на отпадъците след оргията. 

На участниците ще бъдат раздавани и специални маски за покриване на лицата им. Желаещите ще могат да се явят в свои секси костюми.