Знаете ли, че в зависимост на кой пръст носите пръстена си може да разберете много за вашия характер. По-долу открийте необичайния символизъм зад тази тенденция: 

Палец
Ако носите най-често пръстена на палеца, тогава вие сте силна и мощна жени, които излъчват самочувствие. Винаги сте в центъра на вниманието и искате да доминирате във всяка ситуация.

Показалецът
Ако вашият избор е показалеца, това означава, че сте човек, който е склонен да променя настроението си. И най-дребната дреболия може да ви извади от равновесие и поради това често знаете как да манипулирате хората около вас. От друга страна, пръстенът на този пръст символизира както амбицията, така и остроумието.

Среден пръст
Пръстенът на средния пръст ви характеризира като позитивен и ангажиран човек. Вие сте лоялни и отлични за сътрудничество, тъй като лесно се адаптирате към всяка ситуация.

Безимен пръст
В някои култури по света, пръстен на безимения пръст символизира чистота, т.е. живот без интимни отношения, докато не дойде време за брак. Вената, която води директно към сърцето, минава през пръста, така че този пръст е представител на брака и любовта.

Малък пръст
Този избор показва творчеството ви. Искате да бъдете различни от другите. Също така, пръстенът на малкия пръст е специфичен за интелигентните и интуитивни жени.