Как да спестим пари, да имаме нов кейс за смартфон и да превърнем въображението си в реалност? С проекти "Направи си сам", разбира се.

Ако искате да превърнете стария си и захабен калъф за телефон в нещо ново, просто трябва да творите. А идеи ни дава Наталия Такова в новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:

Кейс с мраморен ефект
В края на 2016 и вече до средата на 2017 г. мраморният принт трайно се настани като водещ тренд в интериора, модата и акесоарите. Включително и стане ли дума за кейсове на телефони. А да си направите такъв страхотен кейс – не е никак трудно.

Ще ви трябват: Прозрачен кейс за телефон, остра ножичка с прецизен връх; молив; най-обикновен принтиран лист с мраморна текстура.

Кейс с фламинго 
Лято 2017 г. определено е сезонът на розовото фламинго, което виждаме навсякъде около нас. По плажни кърпи, рокли, тениски, чанти. Ето защо ви предлагаме да си направите кейс с фламинго с най-обикновени лакове за нокти.


Източник: Thinkstock/Guliver

Ще ви трябват: Предварително нарисувано фламинго на лист хартия – ако не можете да рисувате, просто прекопирайте някое фламинго от десктопа си, розови лакове за нокти, светъл лак за нокти, черен лак за нокти с тънка презицна детайлна четка.

Кейс с 3D елементи
Това сигурно е най-лесният вариант за преобразуване на стария кейс в нов. В почти всяка книжарница вече се продават 3D стикери, с които можете да украсите тефтери, тетрадки и разбира се – кейсове. Лепенките са изключително здрави, така че не бива да се притеснявате, че стикерите ще изпаднат. Освен това ги подберете с найлонова нишка, защото то е ясно – хартиените ще се скъсат бързо. И просто творете – залепете в любими цветове, послания и форми по кейса както пожелаете.Източник: Vesti.bg.