Партньорката ви може да бъде възбудена не само от фрикциите по време на половия акт. Съществуват много начини да бъде докарана жената до екстаз без помощта на атрибута на мъжката гордост.

Женското тяло е устроено така, че докосването до отделни негови места може да предизвика огромно удоволствие и да предизвика силна възбуда. Кои са те, разкриват специалисти:

Например, не подминавайте стъпалата и пръстите на краката. Мнозина сятата, че кожата в тези части на краката е чувствителна.

Докосването до устните е много важно за всяка една жена. Именно чрез целувките, ласките и захапването на устните се предава страстта и нежността между партньорите.

Ушната мида също може да подари много приятни усещания. Възбудата е гарантира, ако прекарате върха на езика по края на ухото. Развълнувано дишане и нежните докосвания ще разлюлеят кого ли не.

Шията на партньорката също изисква особено внимание. Достатъчно е да докоснете кожата на шията с крайчеца на езика и възбудата ще бъде бързо постигната. Целувките, леките захапвания или докосвания с крайчеца на пръстите на тази част от тялото ще бъдат много възбуждащи.