Първо бяха така наречените селфита прасковки. С тях звездите извадиха наяве своите вътрешни Кардашиян или по-точно си показаха сочните задни части. След това дойдоха на мода така наречените рибарски мрежи и прозрачните бански. А сега известните достигнаха нова скандална висота или низина, зависи от гледната точка, за да привлекат към себе си вниманието на мрежата, пише "Дейли стар".
Кажете „добър ден” на селфитата на надигнатата пола.

Онова, което някога бе ограничено само за перверзниците и воаьорите, се превръща в задължителен инструмент за старлетките по целия свят.

Според новата мода младите мацки дърпат полите си нагоре, като долния ръб на полата се намира само на няколко сантиметра от пъпа. Но уцелването на правилната дължина на късата пола е само половината на предизвикателството. Истинският майсторлък се състои в това да заемеш поразителна поза, която да докара до перфектна провокативност твоите пропорции.

Кайли Дженър и Ариел Уинтър вече са майсторки на секси кръстосванията на крака, гарнирайки ги с надничаща цица и малко от вътрешната страна на бедрото, която трябва да скрие най-милото им.

След това е и Кортни Стоудън, която хвърли всичко по дяволите и клекна върху писоар.  Тя обаче използва имотиконче, за да не раздразни нудистката полиция.