Третото дете на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън бе кръстено в началото на тази седмица на частна церемония в двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон. На празника бяха поканени само най-близките роднини на щастливите родители.
Въпреки че обстановката на кръщенето на малкия принц Луи бе непринудена, събитието се проведе според всички кралски традиции.Няма как да не обърнем внимание на значително освежената майка на малкия принц Луи. По време на последната си официална поява - на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, тя изглеждаше леко изтощена и уморена. 

За важното събитие Кейт Мидълтън бе избрала светъл тоалет на световноизвестния дизайнер Alexander McQueen и елегантна шапка на Jane Taylor. С тоалета си тя успя да засенчи всички гости, които уважиха събитието. Майката на херцогинята Карол Мидълтън изглеждаше много стилно. 

Единствената, който се поизложи, беше херцогинята на Съсекс. Защо Меган Маркъл не се вписваше в обстановката на светлия празник, може да разберете в jenata.blitz.bg.