Да имате връзка с човек, който има съвсем различен начин на живот от вашия, ще ви даде възможност да погледнете на света през нов поглед. Сексологът Наталия Кобилкина разкрива предимствата на секса с чужденец, предава "Дарик". Вижте ги:
Когато се влюбите в човек с различна култура, старият начин на мислене няма да работи винаги. Двамата ще имате различни реакции към заобикалящото ви и ще трябва да се адаптирате един към друг.

И това е интересно: Храни, които работят като естествена виагра и за мъже, и за жени - четете тази и още полезни новини на zdrave.to

Според Кобилкина в нас е закодирано, че сексът е нещо срамно. Затова на майчиния си език ние не можем да говорим открито за нашите сексуални фантазии и желания. Но при връзката с чужденец задръжките падат, а и на чужд език много по-лесно можеш да споделиш фантазиите си. Чрез новия партньор ти можеш да видиш себе си през съвсем нова и примамливо непозната призма.

„Това е едно приятно изживяване, което ще помните  цял живот“, казва Наталия. И шеговито добавя: „Изберете си французин, защото френският е много красив език“.