Наследничката на Силви Вартан показва пищни форми в мрежата. Красивата Дарина вече се изявява успешно като модел и се радва на завиден успех, пише "Телеграф". Красавицата демонстрира добре оформеното си тяло с поредица от снимки в Инстаграм. А търсачи на таланти вече се обзалагат, че дъщерята на Тони Скоти най-вероятно ще е под прожекторите като майка си и баща си.
Дарина е осиновена дъщеря на Силви Вартан, а животът й е като за филм. Момичето се ражда в бедно семейство и е изоставена в сиропиталище. 
Когато е на 9 месеца, тя е осиновена от голямата Силви Вартан. Животът й от този момент нататък коренно се променя — тя израства със слушалки в ушите и таблет в ръцете, както със смях разказва майка й.Семейството живее в Калифорния, а Дарина обожава да пътува. Редовно публикува снимки от фестивала в Коачела, от плажа в Маями бийч и други. 
Мнозина забелязват и колко добре стои пред камерите. Обективите я следват навсякъде — на басейна, на плажа, докато пътува.

Младото момиче буди възхита у мнозина и дори има над 5000 последователи в Инстаграм. А модни спецове твърдят, че може би скоро ще се качи и на подиума като манекенка.

Иначе Дарина се радва и на музикална дарба. С майка си пеят на една сцена, при едно от посещенията на Силви в България.

Полусестрата на Дейвид Холидей, често е обект и на шеги, заради факта, че е леля на дъщерите му Илона и Ема. А всъщност те са почти на една възраст и са като сестри.