Световната R&B звезда- Cody Wise лудна по родната ни изпълнителка- Тита. Закачката между двамата се случи по време на участието на Cody в столичен клуб, където изпълнителката на „Антилопа“ събра очите на всички присъстващи с диви танци.

Иначе премерената девойка се беше видимо отпуснала и се отдаде на бурни чупки в ханша, с което подлуди гостуващата звезда в клуба. Тита пристигна с приятелска компания, от която липсваше гаджето й. Красавицата изглеждаше повече от перфектно в Bedroom, а присъстващи дори я сравниха с жива кукла „Барби“.

Самият Cody Wise вдигна градуса на купона на макс, а всички присъстващи се забавляваха до ранни зори. След участието си, той се присъедини към компанията на Тита и заедно вдигаха наздравици. Тийн сензацията е за първи път в България и именно той е избран да сложи началото за 2018 на най-мащабните черни партита у нас.

Дуетът му “It’s My Birthday” с легендарния рапър will.i.am от “Black Eyed Peas” го превърна в звезда за една нощ, а песента вече е гледана близо 88 милиона пъти в Youtube. И до днес рекордните позиции на дуета в английските и австралийските класации са неоспорими.Едва на 22 години Cody Wise вече е световна знаменитост и чест гост-изпълнител в множество музикални риалити формати по света. Кариерата му започва на Бродуей, където е избран за главната роля в хитовия мюзикъл “Цар Лъв”.