Няма и 48 часа след появата на горещия клип с адреналинката Яна читатели подпалиха мрежата с коментари, че се очаква ново, още по-занимателно видео с нея. Потърсена за подробности, героинята на първото филмче призна пред БЛИЦ: "Изморена съм, не искам да се занимавам повече с това. Попитайте този, който ги пуска", давайки ясен знак, че визира бащата на детето си Ивайло.
Втори ден бившите съпрузи вадят пред медиите сензационни и шокиращи разкрития за съвместния си живот, изпълнен с емоционални сблъсъци,  ревност и на финала - взаимно пренебрежение. Тригодишното им съвместно съжителство, както стана известно, е завършило с ограничителна заповед за Ивайло Леков да се приближава до Яна (след неоспоримото медицинско за як мариз над любимата). Той обаче е на мнение, че това не трябва да му пречи да полага бащински грижи към детето им.

Общо взето, очертава се съдебната битка за попечителството над 9-месечния Емил да включи всевъзможни аргументи.

"Не вярвах, че Ивайло ще пусне порно клипа в нета", хвърли първа обвинението Яна. Тя е категорична, че нейният и на партньора от кадрото екземпляри са унищожени "но Ивайло е запазил копие и е злоупотребил".

Неговата версия е друга: Яна си прави елементарна, евтина и долна реклама. Тя е пуснала клипа с цел да създава сензация около името си.

В коментарите си за предстоящите им срещи в съда и двамата са обаче по-сдържани. Пред БЛИЦ Яна отхвърли изцяло тази тема, за да не си навреди. От изявленията на дизайнера Ивайло пред медиите се вижда, че и той е предпазлив, задава невинно само въпроса "кога тя успява да полага грижи за детето им, при положение, че танцува по нощни клубове".

Бившата адреналинка днес не отрече, че има и второ видео и в него са отново с бившето й гадже. С какво са се занимавали преди пет години тепърва предстои да се разбере.

/БЛИЦ