Легендарният футболен грубиян Вини Джоунс вече е в България. Бившият капитан на "Уимбълдън" пристигна на летище "София" в ранните следобедни часове и малко по-късно даде пресконференция за участието си в тв шоуто "Къртицата" 2.
Лошото момче на британския футбол е за пети път тук. Преди той е идвал за снимки на филмови проекти със Стивън Сегал и други холивудски знаменитости. Това не е първото му участие в голямо риалити шоу. Наясно е с факта, че публиката има голяма роля в тези предавания и изрази надежда повечето от нещата, които ще се случат в предаването ще бъдат показани.

Ще играя ключова роля в шоуто, обеща той. Ще направи собствено проучване на Участниците в шоуто, на едни от тях ще помага, но може да покаже и "лошата" си страна на други и дори се пошегува, че може да бъде "гаден" с тях. Вини изяви воля да анализира жокерите заедно с останалите играчи.

Ще участвам в игрите, бил съм на мястото на Участниците и ще се опитам да бъда на тяхна страна, ще се опитам да ги науча на нещо, да им покажа това, което вече знам.

По време на пресконференцията президентът на футболен отбор "Тангра" подари на Вини фланелка, която бившата футболна звезда изяви желание да носи в шоуто. В "Тангра" играят младежи, израснали в социални институции и от бежанци.

След "Къртицата 2: Разтърсване" плановете му включват да отиде на някое по-топло място и да се забавлява с един от любимите си спортове - голф.