Поредната семейна драма на Веселин Маринов разтърси България. Оказа се обаче, че за раздялата между изпълнителя на “Горчиво вино” и втората му съпруга Цветанка е знаел единствено той. До последно, преди да й събере куфарите и да й посочи вратата, Веско дори не й е загатнал, че има такива намерения, разкриха пред “ШОУ” близки до отчаяната съпруга, която според мълвата е била пипната в изневяра!
Самата Цветанка (все още) Маринова в момента ближе рани в чужбина, където голямата й дъщеря отскоро учи. Тя обаче обеща откровен разговор с „ШОУ” след своето завръщане.

Народното издание научи още, че Веселин Маринов се разделил със съпругата си чрез... писмо! „Той не за първи път действа по този начин. От страх ли, от какво, като запазена марка му е. Веско написал писмо на Цвети, което й предава даже не лично, а чрез свой сътрудник. Без никакъв разговор, без никакви обяснения! Това нормално ли е според вас? Двамата никога не са говорили за раздяла! Просто едно писмо,

което звучи досущ като уволнение...

Сякаш двамата преди това са имали професионално договорени отношения?!”, разкрива нейна приятелка.
Близки до Маринов припомнят, че той постъпил аналогично и при раздялата с първата си съпруга Мария. Тогава тя също получава писмо, с което семейните им отношения приключват. Така се случва и сега с Цветанка.

Както “ШОУ” разкри още преди години, Мария дори прави опит за самоубийство след поредната изневяра на мъжа си. След като Веско става толкова нагъл, че последния път тя го сварва “на калъп” в семейното легло”, бившата служителка в президентството

прави опит за самоубийство, нагълтвайки се с хапчета.

Успяла да я спаси единствено бързата реакция на дъщеря й Йоана, която като видяла майка си в безпомощно състояние и извикала Бърза помощ. Мария прекарала известно време в реанимацията, но все пак оцеляла. Физически. За да се възстанови психически й отнело много повече време и ходене по специалисти. За капак получила “кървавото писмо”, с което Маринов я уведомил, че подава молба за развод. Впоследствие певецът многократно пробутва в свои интервюта версията, че той я е зарязал заради нейна изневяра. Думи, които провокираха техни възмутени до дън-душа семейни приятели да разкрият страшната и грозна истина пред “ШОУ”.

Разбрали-недоразбрали, някои медии тези дни написаха, че Цветанка Маринова е направила опит за самоубийство, което отрича както тя, така и най-добрата й приятелка Миглена Ангелова. Подобно на Веско, и Цветанка има един развод зад гърба си. Преди да пристане на изпълнителя на “Родната полиция ни пази”, тя беше омъжена за известния футболист Мариус Юруков.

Източници на “ШОУ” споделят, че в момента “отчаяната съпруга” е много разстроена от случващото се в личния й живот. „Тя не може да проумее, че всичко това се случва. Чуди се, защото с Веско не са имали нито веднъж разговор по темата. Всъщност тя получава въпросното писмо за раздяла горе-долу 30 минути, след като двамата се разделят от среща и си казват „До скоро”, казват те.

В писмото си към Цветанка певецът я моли да не обсъжда в публичното пространство раздялата. В същото време през уикенда той се появи в тв ефира и призна, че двамата са скъсали. До момента най-разпространената версия за раздялата им е, че певецът ревнува и

подозира съпругата си в афера с... Христо Стоичков.

Всичко тръгнало от интервюто в нейното списание „Сезони” с Камата. Твърди се, че Стоичков уредил на нея и съдружничката й Миглена Ангелова няколко топ интервюта, сред които с Йохан Кройф в Барселона, което направо побъркало Веско Маринов, който полудял от ревност.

ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ МАТЕРИАЛИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. "ШОУ"!