Емблемата на българската популярна музика Васил Найденов отскоро се вози на нова лимузина БМВ модел от 2016 година на стойност малко над 100 000 лева, пише "Таблоид".

Колата, с която се е обзавел естрададжията, е от хитовия модел на германската марка 550i – Ексдрайв и без екстрите може да се поръча за около 50 бона в европейска валута.

Вечният импресарио на Васил – Ивайло Манолов, беше зад волана на баровския автомобил, с който докара приятеля си на обяд в актуален ресторант в покрайнините на столицата миналата седмица. Мениджърът умело паркира новата придобивка, която двамата наблюдаваха с видима привързаност.

Васил Найденов има свидетелство за управление на автомобил от десетилетия, но тъй като не сяда зад волана, тапията му отдавна е изтекла. Още от началото на 90-те Васил се доверява изцяло на шофьорските умения на Ивайло Манолов, който го вози навсякъде, от кварталния супермаркет до участия във Варна и Бургас. На стари години обаче Кеца e започнал да развива страхова невроза от шофьорлъка на дългогодишния си приятел и е странно, че е поверил в ръцете му такова мощно возило.

Ивайло кара като луд, по магистралата никога не сваля под 160 км/ч. Едно време ми беше забавно, ама напоследък ме тресе някаква параноя, че може да направи беля”, обяснявал Найденов на колеги.