Испанската социалистка Олвидо Ормигос се съблече чисто гола за корицата на местното испанско списание „Интервю” в знак на протест и недоволство, след като нейна лента с домашно порно изтече в интернет. Ормигос беше общинска съветничка в Лос Йебенес, в региона на Толедо.
42-годишната красавица изпратила на гаджето си футболист през септември 2012 г. видео с порноелементи. Олвидо ходела с въпросния хубавец цели три месеца. Става дума за вратаря на местния футболен клуб „Лос Йебанес” Карлос Санчес Рамирес. Както е ясно, Рамирес доби световна известност единствено с подлата си постъпка.

Олвидо е учителка по английски и общинска съветничка в същото градче. В изблик на нежност му спретнала нещо като стриптийз по скайп, без да подозира, че той записва видеото и след това ще го разпространи в социалните мрежи. Избухна и политически скандал. Рамирес изобщо не е постъпил по мъжки, след като е пуснал записа в мрежата, коментира Ормигос.

На свой ред политичката сега реши в знак на протест да се разголи напълно пред всички. Както сама коментира пред списание „Интервю”, тя може да прави каквото иска с тялото си. Ормигос допълва, че всичко, което иска, е този футболист, който в момента
се разхожда свободно по улиците, да си плати за това.

Сега мога да се смея на всички, които гледат моето видео, усмихва се красавицата. През февруари Ормигос бе принудена да се оттегли от съветническия пост в Лос Йебенес заради голата афера. /БЛИЦ