По-рано днес първо БЛИЦ съобщи за страшната катастрофа, която Шеф Петров е предизвикал в столицата. При инцидента пострадаха певицата Милева Славова и нейна приятелка. Пиперливият език на известния готвач обаче не спира и се развихри в личния си профил във Фейсбук.

"Може поне да докара, нова песен или участие. И там се смеехме, просто още не разбирам, защо е този пост на Милена!? Силно съм озадъчен, може би утре ще бъде в На Кафе", пише готвачът Борис Петров.

"Какво значи "както всички знаем все още учи улиците"?!?!??? Селянин тъп, ако ти все още се учиш да готвиш (от снимковия материал е видно, че не напредваш особено) това не значи, че хора упражняващи дадена професия с години все още се учат. И въобще", кастри го негов приятел на личната му страница в социалната мрежа.

"Е за това говорим. Хахахах пий една ракия, успокой се и не слагай в салатата с марули ядки, че драскат лицето после", отговаря с нападка Шеф Петров.

Той обаче не се спира до това да плюе певицата Милена и думите й за катастрофата. Шеф Петров явно е решил, че също трябва да сподели мнението си за нашумялата напоследък Истанбулска конвенция. Само, че с поста си той засяга доста известни личности от българския шоубизнес. Ето какво написа той:

"Big Brother Bulgaria, ме научи на стари години, че техниките на разкрасяване са вече на такова ниво, че трябва да се събудиш най-малко десет сутрини с жена в една стая, за да разбереш как изглежда въобще! ..... ВСИЧКО Е ДЖЕНДЪР ОТДАВНА!
П.С. вие се ядосвате на Мис България, утре Баба Яга и Торбалан ще се пуснат на конкурса!