Саня Армутлиева изхвърли от компанията си Жана Бергендорф след поредица от скандали помежду им, твърдят колежки на певицата. От своя страна подчинените на шефката на "Вирджиния рекърдс" казват, че всичко си е спокойно и без никакви драми, а се разбрали като цивилизовани хора. Вчера Саня бе в чужбина, пише "Телеграф".
"Да, факт е, че по взаимносъгласие договорът ни с Жана Бергендорф бе прекратен. В момента сме в прекрасни отношения с нея и не е изключено в бъдеще отново да направим нещо заедно", коментираха от "Вирджиния рекърдс". Според вирджинките, както наричат подчинените на Саня в компанията заради многото жени в офиса, не е имало драми.

Преди време обаче Невена Цонева - друга победителка в риалити музикален формат, също имаше пореди от скандали с Армутлиева. Тя водеше съдебна битка с издателката, спечели я не напълно, а частично, и получи обезщетение от 12 000 лв.

Запознати твърдят, че случая с Жана е по-различен от този с Невена. Армутлиева била крайно недоволна от имиджа, който гради изпълнителката на "Самурай", която е проверявана за употреба на наркотици и имаше скандали за побой с гаджетата си. В последния сезон на "ВИП Брадър" Жана призна пред камерите: "Не съм взимала наркотици, откакто влязох във формата. Тук съм, за да си почина, да ги спра. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила".

Засега обаче от нейна страна няма коментар по темата с раздялата с "Вирджиния рекърдс".