Съпругът на Ирен Кривошиева й нанесе пореден удар. Наш репортер научи, че операторът Николай Николов е направил зверска катастрофа в началото на февруари. Той е помлял личния автомобил на актрисата. За щастие Николай се разминал с леки охлузвания, докато колата е помляна, пише "ШОУ".
 
От колата на Ирен не става нищо. След тежката катастрофа е смачкана предната броня, а в сервиза монтьорите установили купища нередности – унищожен радиатор, греда, перка, липсващи странични огледала и т.н. Колата била нова и Кривошиева много си я обичала, чувствала се комфортно в нея.

След направения опис на щетите Ирен преценила, че няма смисъл да я прави. Едва ли и застрахователите ще й изплатят нещо, тъй като автоинцидентът е станал по вина на Николай. От един месец насам тя обикаля автокъщи и търси нова лека кола, с която да се предвижва.

В последно време Ирен няма много ангажименти в театъра, но пък разбрахме, че е намерила нов начин за препитание. Отскоро води курс за актьорско майсторство в столичния квартал „Люлин”.

За новата си инициатива се похвали лично в социалните мрежи: „С Божията помощ започнах да водя курс по актьорско майсторство. С помощта на опита, който имам тук и в Америка, където живях в последните 20 години, и най-вече с Божия помощ, имам желание да помогна на всеки, който се чувства неуверен, притеснен, уплашен и депресиран в това трудно материално безверие да опознае себе си чрез актьорското майсторство. Това се отнася за всички възрасти – от 7 до 77 години. Това не е курс за звезди, а курс за осветляване и освобождаване”.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!