За любовта няма възраст. Има хиляди доказателства за това. Къде по любов, къде по интереси – някои се примиряват с голямата разлика в годините. И ако по-често срещаме млади девойки с възрастни господа, предимно заради банковата им сметка, то ще ви изненадаме, че все по-често се среща и обратният вариант. Направихме топ 10 на родни знаменитости, които си падат по по-млади мъже. Рекордьор, според нашето проучване, е бившата депутатка Юлияна Дончева, която се разведе, за да се ожени за 16-години по-младия Стъки. В дъното на класацията сме сложили една прясна двойка – фолкпевицата Джена и барабаниста Наско Стоев – младши. А ето как изглежда цялата класация на дамите, които се гушкат с младоци:

10. Джена и Наско – 8 г.

На Джена й трябваше малко време, за да се отърси от шумната си връзка с Джино Бианкалана, и да се хвърли в обятията на младока Наско Стоев-младши. Той е син на ръководителя на орк. „Канарите“ Атанас Стоев и неговата съпруга Надя. Макар разликата в годините и отскорошните им взаимоотношения, никой не е против те да сключат брак. На 3 юли 2016 година вдигнаха голяма сватба с много музиканти, а през април тази година им се роди момченце, което носи името на бащата и дядото. 
Запознанството им се случва като на филм. В края на лятото на 2015 г. Джена е поканена да участва в концерт на „Канарите“ заради страстта си към народната музика. На 3 септември отива на репетиция във фамилната къща на вече настоящите си свекъри, която се намира в с. Катуница. По същото време съвсем случайно у дома си е синът. Двамата не се познават и не са се виждали никога преди това. Джена го определя като любов от пръв поглед, която и двамата са изпитали на мига. 

9. Златка Райкова и Георги – 8 г.

ММА борците станаха доста популярни сред ВИП дамите. Всяка от тях си мечтае да мачка чаршафите с такъв здравеняк. Златка Райкова има това щастие, тъй като забърса 8 години по-младия Георги Валентинов. Заралията трябва да похапва по шест пъти на ден, а Русата Златка умело му приготвя храната. Кой ли не иска да види Златка как върти тигана в кухнята?! Той пък й помага да изчисти съвестта си от натрупаните грехове в годините, когато го раздаваше нахакана плеймейтка. Факт е, че Георги успя да промени Златка и тя стана съвсем нов човек. Браво на Златка, заслужава златен медал за положителна промяна. Дано всичко това не е само поза за пред медиите…

8. Камелия и Цветин – 8 г. 

Фолкпевицата Камелия не е встрани от тази класация. Любимият й Цветин е 8 години по-млад от нея. Тя си го харесва като 18-годишен, когато е още в казармата. Заедно са вече 20 години и никога не са допускали в медийното пространство да се просмукват проблемите им. 
Изпълнителката на „Манастир“ неведнъж е разказвала за сексуалната мощ на възлюбения си. Споменаваше се още, че той е неин слуга. Малко известен факт обаче е, че благоверният на певицата е бил гвардеец. Явно именно от военните части левентът се е научил да бъде послушен и изпълнителен, та вече толкова години е плътно до блондинката. 
Макар да нямат дете, двамата съумяха да скрепят връзката си. Обвиняват го, че ходи по гъза на Камелия, но той всъщност много й помага. Ками е категорична, че голяма част от успеха си дължи на Цветин, който е много навътре с управлението на връзки с обществеността. Всяка професионална крачка на Камелия е с позволението на Цвети. Колежки коментират, че той е водещото звено в публичния образ на Камелия. Двамата са добре сработена машина и успяват да се допълнят. 

7. Жени Калканджиева и Тачо – 9 г.

Любовният роман между Жени Калканджиева и Тачо започва преди около 11 години в Испания. Тогава шефката на модна агенция „Визаж“ отива на ваканция по женски и изобщо не подозира, че ще срещне голямата си любов. По думите й е любов от пръв поглед – виждат се на рожден ден, на който тя и приятелките й попадат случайно. „Толкова ми беше сладък и интересен. Не обичам нахални мъже. А той е много скромен и това запали любопитството ми“, обяснява шестата по красота в света. 
Оказва се, че Стефан живее със семейството си от дълги години в Испания. Затова двамата си разменят телефонните номера. А когато Жени кацнала в София, се започнало със съобщения, обаждания и разговори по скайп. Месец след това Тачо си идва в България. След сериозен скандал се разделят. Но точно тогава Калканджиева осъзнала, че срещу нея стои истински мъж, нищо че е по-млад от нея. 
Предложението за брак Стефан прави в колата по пътя между Пловдив и София. Плод на любовта им е малкият Георги. Иначе като всички двойки те също се карат и разделят. Тачо преживя любовен романс с моделката Зорница Линдарева, която Жени прости и остави в миналото. 

6. Ирен Кривошиева и Николай – 10 г.

Ирен Кривошиева е рекордьорка по бракове в родния елит, след като превърна Николай в шестия си мъж. Актрисата, която има син от актьора Стефан Данаилов, се омъжи на последната си любов – Николай Николов, който е с 10 години по-млад от нея. С фотографа и оператор тя има връзка от около 5 години, напук на разликата във възрастта и дори имаха желание да увенчаят любовта си с дете, но осиновено от дом. 
Ирен и Николай се запознават именно покрай неговата работа – преди няколко години той, заедно с Люба Кулезич, трябвало да снимат интервю с Ирен в дома й. До този момент не знаел нищо за нея, само бил чувал името й. Дори смятал, че е манекенка. Когато обаче пристигат в дома на актрисата и разговорът между Ирен и Кулезич започва, той разбира коя е тя, както и че има пет брака зад гърба си. Тогава спонтанно се запитал дали на жена с пет брака може да се вярва. В момента обаче тяхната любов е доказателство, че човек може да обори сам себе си. 

5. Софи Маринова и Гринго – 10 г. 

Ромският славей Софи Маринова е позната със своята страст към младите момчета. Историята разказва, че все по по-млади лъвчета се заглежда. Последната тръпка на певицата е охранителят Тодор Давидов – Гринго, който тя се опитва в момента да наложи на музикалния небосклон. 
Мачото е работил 10 години като охранител в Кипър, а от 2 г. е в Германия. И Софи била поканена да пее в заведение там. Останала още няколко дни, за да обиколи магазините. Помолила Гринго да ги разведе малко, който в началото се дърпал, правел се на важен. „Каза ми, че е на 30 години, пък аз нали все по-младички си харесвам и направо очичките ми светнаха“, споделя Софи пред „ШОУ“. Лека-полека се залюбили. В началото и двамата си мислили, че е нещо мимолетно и нищо сериозно няма да излезе от тази история. Господ обаче им е отредил друго – да са заедно. Правят дори опити за бебе и като нищо в най-скоро време може да видим етрополската звезда с издут корем. 

4. Гала и Стефан – 11 г. 

През развод мина и любовта на Гала и по-младия с 11 години Стефан. Тя напусна съпруга си Косьо Будев, който е баща на дъщеря й Мари. Най-любопитната част от историята им обаче е запознанството – чрез погрешно изпратен до нея есемес преди около 11 години. Двамата започват да си пишат, без да се познават и виждат повече от половин година. 
Когато най-после се виждат, любовта им пламва светкавично напук огромната разлика в годините. Що се отнася до дете, водещата все отлага и в крайна сметка май се е отказала от идеята. 
Дъщерята на водещата също е дала благословията си за тази връзка. Двете са изградили приятелски отношения и споделят една с друга дори най-съкровените си тайни. Липсва бариерата майка-дете, а по-скоро си говорят като две приятелки. 

3. Мира Радева и Иво - 14 г.

Социоложката Мира Радева също е сред каките с млади партньори в елита. Тя загърби 22-годишен брак, за да заживее с новата си любов Ивайло, който е с 14 години по-млад от нея. Двамата дори участваха като двойка в едно от изданията на „ВИП брадър“. 
Първата им среща е на връх Мальовица. Тогава Мира е шокирана и впечатлена едновременно – младият мъж е бос. „А това е най-скалистото място, което познавам. Изпитах огромно любопитство към този човек“, разказва тя. Така започват да си говорят докато стигнат хижата, където си пожелават приятен уикенд. Иво дава визитната си картичка на Мира, която тя старателно прибира. Осмелява се да му звънне час след година и два месеца и оттогава са неразделни. Споделила за връзката си с Иво пред децата си, които го одобрили и казали на майка си да не се притеснява за разликата в годините им. 

2. ДесиСлава и Благо – 16 г. 

Фолкзвездата ДесиСлава загърби връзката си с младия ММА шампион Светлозар Савов – Зарко, за да се хвърли в обятията на още по-млад спортист – Благой Найденов. Наричат го Малката Кобра и определено треньорите залагат светло бъдеще за бореца. 
Благо е истински плейбой и по него припадат редица красиви и млади девойки. Уви, той се влюби в доста по-възрастната ДесиСлава. Макар да е на 38 години, Деси е сред най-запазените чалга гърли. Е, малко се е позапуснала и е наляла излишни килограми в областта на задните части, но нали сега са модерни големите и сочни дупета. Дори се правят такива операции, докато при Деси всичко е натурално. 
В началото на връзката им, която датира от началото на миналата година, певицата има известни опасения. Наясно е, че имат 16-годишна разлика и че Благой е с 3 години по-голям от сина й Майки. Започват като на шега – за взаимно удоволствие, но нещата прерастват в любов. Тогава чак двамата решиха да обявят публично, че са заедно. Деси дори имала намерение да роди дете от ММА шампиона, дори това да й коства кариерата. А слуховете, че майката на Благо не одобрява тяхната връзка, са плод на нечие въображение. Деси и майка му са станали приятелки и често излизат по женски. 

1. Юлияна Дончева и Стъки – 16 г.

Бившата журналистка и депутатка Юлияна Дончева си хвана доста по-младо от нея гадже. Заради връзката й с европейския шампион по джиу-джицу Дончева бе наречена българската Деми Мур. Разликата във възрастта им – 16 години, не попречи на чувствата им да се развият и прераснат в любов, а по-късно и в брак. Само година след запознаването си те сключиха брак на 25 юни 2010 г. на хълма Царевец във Велико Търново. 
Огромната разлика при тях не се усеща, тъй като Станислав е изключително сериозен човек, категорична е Юлияна. Когато са заедно тя не спира да се усмихва и отдалече й личи, че е щастливо влюбена. Връзката им е доказателство, че подобни отношения могат да са стабилни във времето. 
Дончева се разведе със съпруга си Горан заради пламналата любов със Стъки. Най-куриозното е, че според клюката именно съпругът на Дончева я е запознал с младока, който в момента дели покрив с красавицата. 

Подготви Павлина КРАСИМИРОВА