Емануела от години търси човек, който да й преведе на латински фразата „Бъди като снега студена, но красива“. Тя скрила надписа на място на което ще може да го вижда само още един човек, издава нейна приятелка, придружила я до студиото за татуси.

От известно време в светските среди обикаля слух, че Емануела има връзка с бизнесмена Мартин Николов – Елвиса. Този път обаче чалга дивата отказва коментари за личния си живот и оставя всички спекулации да обикалят пространството. 

На 8 ноември певицата имаше рожден ден. В личния си профил сподели огромна кошница с рози във форма на сърце. Написа красноречиво „Обичам те“, с няколко сърчица и добави името на МартинНиколов. Това вероятно е и първото й признание, че между тях се случва нещо. Или пък?! Твърде вероятно е да заблуждава кой всъщност я топли в студените нощи. Едно е сигурно – Емануела е влюбена, издават го очите й, пълни с блясък, пише „ШОУ“. 

Певицата в момента се скъсва от участия, като в същото време се старае да бъде добра и грижовна майка. Освен това е редовен коментатор в студиото на ВИП Брадър и просто не знаем кога й остава време за любов.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!