Вчера стана ясно, че една от най-популярните сред младите светски двойки – тази на Александра Богданска и Даниел Петканов се е разделила. Причината оповести журналистът, който призна, че половинката му му е изневерявала системно по време на цялата им връзка.
В интернет заваляха псувни, обиди, грозни намеци и огромна вълна от обществено недоволство, върху виртуално жигосаната от интернет потребители като „к*рва” Александра. Всякакви снимки и въпроси за ценорасписа на моделката заляха социалната мрежа, а тя умело се покри, след като видя, че явно няма да успее да се пребори с ропота срещу нея.
 
За раздялата им все пак се подозираше от дни. Двамата бяха махнали общите си снимки от профилите си в различни социални мрежи. Освен това никой не ги бе забелязвал заедно на обществени събития от известно време. Най-ясната индикация за разкола във връзката им дойде само ден преди официално Лудия репортер да оповести края на всичко. Той самият качи рекламна снимка в „Инстаграм”. На нея лицето на вече бившата му половинка бе заменено от монета от 1 евро. Феновете му не доумяваха защо има точно паричка на кадъра вместо лицето на Богданска. Е, след вчера всички тайни паднаха. Стана ясно, че тя честичко посещавала леглата на различни чужденци и явно има афинитет към лапането на пръсти в самолети, което си пролича от снимки, публикувани от Петканов.
 

Преди да се завихри бурния скандал и репортерът на Нова телевизия да разбере истината обаче, двамата бяха безкрайно щастливи или поне така изглеждаше пред обектива.
 
Съдбата ги срещна през декември 2014 година. Тогава, докато Петканов снима репортаж за домашните порно клипчета (истинска ирония), засича моделката пред УНСС с неин приятел. Тя не се свени да сподели, че има опит в правенето на такива неща, но се изкарва много по-голяма светица. „Трябва да имам доверие с човека, който спя, за да си направя порно”, споделя тя пред обектива. Нашумелият сред тийнейджърките младеж успява дори да си измъкне целувка от красавицата, която сама се хвали, че е станала жертва на Лудия репортер.След заснемането на видеото става ясно, че двамата са разменили координати, защото в социалната мрежа постепенно започнаха да се появяват все повече техни общи кадри, а накрая двамата признаха, че са в плен на любовта и вече официално са двойка. Последваха много фотосесии, участия в предавания, екскурзии, общи рекламни кампании и различни приключения, в които двамата не спираха да показват колко много се обичат и държат един на друг и така до днес.
 
 

Година и половина след запознанството им обаче, нещата стоят по съвсем различен начин. Петканов случайно разбира, че е мамен през цялото време. Той сам признава, че приятелката му си е лягала с различни мъже - продуценти и богати чуждестранни приятели по време на връзката им и дори подозира, че тези неща са се случвали още по време на предишната връзка на Богданска.
 

Предстои моделката да изпие попарата, която сама си е надробила. В момента всички погледи са вперени в нея. Буквално хиляди млади българи чакат обяснение и искат да видят дали тя ще има очи да признае грешката си публично. Докато това стане, ако въобще се случи, феновете на Петканов ще се погрижат тя да усети цялата горчилка на стореното. Във „Фейсбук” вече има нейни фалшиви профили пълни с купища брутални гаври. Създадени са специални страници, които публично оплюват красавицата, чийто имидж вероятно никога няма да бъде възстановен.
 

За раздяла пък Петканов й пожела лек път. Това обаче явно не значи, че е приключил с нея. Часове след разкритията негов авер публикува снимка, на която позира с журналиста в подигравателна спрямо Александра поза.