Принцесата на съвременната драма Радина Кърджилова ще гушне гаджето си Деян Донков довечера в „Къртицата” по TV7, научи „Монитор”. Тя ще заеме празнината, оставена от Николета Лозанова в Базата.
Плеймейтката си тръгна със сълзи на очи и желанието да бъде близо до Валери Божинов и дъщеря им Никол. На прощаване тя нарочи Гибона като основен саботьор на мисиите в шоуто. “Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива до семейството си. Време е да изпълнявам задълженията си като майка и съпруга. Ако искате слава, тук е мястото. Пари също! Но аз искам любов, затова се прибирам вкъщи”, сподели музата на футболните национали и стегна куфари за Верона.

Кърджилова влиза в приключенското риалити с изричното съгласие на bTV, които я вербуваха за втори път в свой хитов сериал. Във „Фамилията” чаровната брюнетка играе безследно изчезналата Ива, голямата любов на журналиста Андрей Марков (Асен Блатечки). Споменът за нея го тласка към ковчежето с мръсни тайни на влиятелния Борис Арнаудов (Стефан Данаилов). Участието на Радина в „Къртицата” ще бъде епизодично, тъй като я чакат не само снимки в сай-фай сагата, но и репетиции в Театъра на армията.

Вече трета седмица Деян Донков кове статут на приключенец в ефира на TV7. Половинката му не посрещна с ентусиазъм екранната му авантюра. „Тя не ми е поставяла ултиматуми. Стана й кофти, защото се разделяме за дълго. Три месеца са, ама аз и по-рано мога да изляза, нищо не се знае. Мисля, че съм подходящ кандидат за четвърт милион лева.”, сподели преди време за „Монитор” фаворитът на Сашо Морфов. /БЛИЦ