Манекенката Катрин Вачева представи новата си самостоятелна песен "12/11-Тази" преди броени часове! Песента е поп-балада с рап елементи - силен бийт, мощен рев на мотори, адреналин, който държи през цялото време и нежно-романтичен припев, изпят от Вачева. С рап-елементите в песента перфектно се справя и дуетната половинка в проекта -Благовест Ханджиев, по-известен като Бикс.
В младежките си години младокът е имал група наречена Gangsta Gangsta Production, с която правят около 10 песни, взимат дори награда за дебют на тогавашната музикална телевизия ММ. С Катрин Вачева бургазлията се запознава на конкурса "Мистър София 2017", където моделката е жури, а той в кръга за таланти си я харесва, застава точно пред нея и започва да прави " free style"/измисля текст на момента, който превръща в песен под музикален съпровод, б.а./.

Манекенката е впечатлена, а всички камери и погледи са в тях. Не след дълго решава да подаде ръка на Бикс и римите, които е редил за нея по време на конкурса, да бъдат използвани и "облечени" в песен. Така се ражда идеята за песента "12/11-Тази".

Клипът към песента също е изключително разнообразен откъм визии - манекенката влиза в няколко роли - мотористка, която смело се вози на мотор с черен опушен грим, секси прелъстителка, която показва перфектни извивки на тялото си, въргаляйки се в легло, кукленска визия в бяло, брутални готик кадри в каменна вана от 10-и век в изкусително червено и златно, както и неподправена женственост сред природата на красив залез!

Интересен факт е, че текстът на песента е написан от самата Катрин, а музиката е на Бикс, не без помощта, разбира се, на композитора Мартин Биолчев, чийто аранжимент прави парчето убийствено! Защо песента е със заглавие цифри? "Истината е, че в процеса на работа с Бикс се оказа, че сме родени в две последователни дати като числа, в различни месеци, но пък ни се стори като съдбоносно, което си е истина, защото ако не сме се били родили на тези дати, едва ли щяхме да се срещнем и съберем!

А " Тази"- ами, аз съм тази (смее се) Катрин, която пее, че няма да бъде забравена, ще бъде искана и трябваща на някой... всъщност истината е, че тази песен е посветена от мен на един определен човек и текстът, който съм написала, съвсем не е случаен...", разкрива пред нас моделката.

Това е втора песен за миската, а дебютът й като певица беше след излизането й от "ВИП Брадър" през 2015-а, където се сприятели с певицата Кристина Димитрова и тъй като двете бяха изолирани от останалите звезди за две седмици, станаха големи приятелки. След напускането на формата направиха и обща песен, наречена "Изолатор", отново по идея на Катрин.

Новата й песен сега пък, за броени часове бе гледана от хиляди, а коментарите са повече от ласкателни. Припомняме, че манекенката е в медийното пространство вече 12 години. Тя е познато име и образ, но дали ще захвърли модната си кариера и ще се хвърли ли в музикалния бизнес, само времето ще покаже, но предвид непокорния й характер, хъс и амбициозност, с които сме свикнали да виждаме във всичко, с което се захване, то определено може да очакваме изненади от нея.