19-годишна красавица от Горна Оряховица се окичи с короната на първия по рода си конкурс за чар, сексапил и красота "Мис страст", пише "Борба".

Андроники Първанова пребори жестоката конкуренция на десетки претендентки за титлата от цялата страна. Събитието се проведе преди няколко дни в столична дискотека, а организатор бе нашумялата покрай реалити формата Big brother силиконова моделка Джулиана Гани. Надпреварата се проведе в три тура, в които момичетата дефилираха облечени в официално и ежедневно облекло и бански костюми на популярни родни фешън марки.Красавицата смая всички с перфектни мерки - гръдна обиколка 80, талия 62, ханш 85 и височина 173 см. Андроники събра овациите на публиката при всяка от появите си на сцената и получи най-високите оценки на журито.

Андроники е възпитаничка на търновската езикова гимназия „Асен Златаров“, а в момента е студентка в първи курс по специалността „Връзки с обществеността“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Това не е първата титла, която нашенката печели. През 2014 година тя бе избрана за Мис Galaxy bowling в търновския мол, а година по-късно бе класирана на трето място в конкурса „Мис Велико Търново“.Освен с мода родната хубавица се занимава и с модерни танци. Тя е част от талантливите представителки на горнорояховската школа „Калина“ към читалище „Напредък – 1896“ с ръководител Калинка Генова.