След като дълго време нямаше жена до себе си, певецът Орлин Павлов най-сетне откри любовта в лицето на манекенката и актриса Цветелина Роскин, подвизаваща се в светските среди с псевдонима Лина, пише HotArena. Младата хубавица участва във видеоклипа към последната му песен „С едно крило”, където двамата имат много интимни сцени.
Още по време на снимките изпълнителят бил впечатлен от прелестите на апетитната красавица и не му отнело много време за да я вкара в леглото си, издават запознати с връзката им.

Лина била популярна в родния си град Плевен като разкрепостена жена и заработвала, събличайки се пред различни мъже за пари. Красавицата имала профил в популярен сайт за момичета, извършващи порнографска дейност пред видеокамера срещу заплащане. Роскин с готовност хвърляла дрехите, за да задоволява нагона на загорели чичковци и полудели от хормони тийнейджъри. „Уикенд” разполага с доста пикантни кадри, но от естетически съображения не ги публикува. 

С припечелените пари от събличане в интернет сайтове красавицата заминала за столицата, където решила да се пробва като модел и да пробие в светските среди. Не след дълго успяла да се отърка в Орлин Павлов покрай общи познати и той веднага я харесал.