Преди месец БЛИЦ ви съобщи, че екипът на „Черешката на тортата“ е станал случаен свидетел по време на снимките на нещо неочаквано, което по принцип рядко може да се види – жена да се бута брутално с мъж и да сеят люти обиди, буквално.
В крайна сметка тази вечер бе излъчен и скандалният епизод. Участниците в грозната сцена, на който свидетел стана цяла България, бяха плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин. 

През цялата седмица Кулагин провокираше Недкова с намеци от типа, че печели пари срещу секс.


"Ти си пияна на кирка. Ти в момента всичко можеш да изядеш", каза гримьорът.

"Кулагин прекали. Доста прекали", каза Нора, а Люси констатира, че напрежението започва да ескалира.
 


"В един момент ми идва в повече поведението на Нора. Ръкомаха, навлиза ми в личното пространство. Навлизаше ми в чашата и няма как да позволя това да се случи", каза Валентин зад кулисите. 

"Ти си пияна на кирка. Ти в момента всичко можеш да изядеш", каза Валентин на плеймейтката, която счупи чаша. 
 


"Цялата коса ми поля", изкрещя плеймейтката на гримьора.  

"Ти и без това си за пиене цялата", отвърна й той. 

Люси коментира ситуацията така: "Това не е моята компания. Мразя алкохол".

Накрая нервите й не издържаха и тя хвърли чаша в лицето на стилиста, след което го спука от бой, съвсем буквално. Никакъв мъжки инстинкт не се събуди у гримьора, който дори не взе мерки да я отдръпне от себе си, а единственият му напън се състоя в това да пищи като девойка и да се обади на полицията за помощ.

Всичко отстрани изглеждаше брутално дори и за нещо, наподобяващо женски бой, макар Нора да изглежда доста по-мъжествено от самия мъж в ситуацията.