Синът на Диляна Попова е одрал кожата на татко си Асен Блатечки. Малкият мъж още от сега е красавец и си личи, че е бъдещ сексимвол, както актьора. Хлапето наскоро навърши три години, а майка му не спира да го снима и да се хвали колко добро дете е, пише „Уикенд“.
 
Макар че Асен заряза моделката и настояща актриса с бебе на ръце, тя се справя повече от чудесно с ролята на самотна майка. Тя съобразява ангажиментите си с детето и малкият Борил е на първо място за нея, издават от обкръжението й. Докато красавицата от Гулянци води навсякъде с нея сина си, Асен Блатечки го играе мъж под чехъл, защото се върна с подвита опашка при Катерина, с която са заедно от много години и имат голяма дъщеря.
 
Забежката му с Диляна едва не костваше на актьора официалното му семейство. В крайна сметка той се разкая, върна се при законната си жена и днес е по-нисък от тревата пред нея. От обкръжението на секссимвола издават, че той не смее да й се противопостави за нищо и само я слуша като малък домашен любимец.

Синът на Асен Блатечки му одра кожата