Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова обяви, че си търси мъж с конкурс. Нещо повече - тя направи специален сайт, в който претендентите за ръката й могат да кандидатстват.
Завършилата журналистика танцьорка обяснява, че начинанието й е експеримент, който иска да осъществи, и не е шега.

"В днешния дигитален свят много хора нямат време за срещи, защото са заети с работа. Един ден се събудих и се запитах "Аз не искам да си намеря мъж от стриптийз бара, тогава къде ще го намеря като не ходя никъде?", споделя в новия си сайт Тигрова. Тя посочва, че на разположение на кандидатите са 8 теста, които те трябва да попълнят. Сред изискванията е желаещите да са от София, да изпратят кратък текст с име, възраст, ръст, професия и актуална снимка.

Заглавията на подбраните текстове са "Капитан или пасажер сте", "Конфликтен ли сте", "Егоист ли сте", "Чертите на Вашия характер", "Търпим човек ли сте", "Лесно ли можете да бъдете съблазнен" и "Важен ли е сексът за Вас?". "Моля, не лъжете в отговорите. Не е задължително да избера само един, напротив, може да избера дори всеки, който е участвал. Срещата с мен не означава обвързване и не очаквайте нищо повече от едно кафе", уточнява Мис Тигрова, чието истинско име е Мая.

Източник: Дарик