Супер секси бразилка подлуди Америка със сочно дупе. Ева Андреса е висока едва 163 см, но въпреки това е сред супермоделите на два континента и е една от най-желаните жени и в двете Америки. Красавицата стана толкова популярна най-вече заради знойните си форми.
Секси бразилката побърка мъжете с атлетично тяло, пищен бюст и такива задни части, че дори най-горещото дупе на Америка Коко Остин й завидя.

29-годишната хубавица не е поредната знойна старлетка от плажовете край Рио. Атлетичната мацка трепе конкуренцията и на спортния подиум, откъдето има редица медали.

Ева съчетава уроците по фитнес с изявите пред камера. А в биографията си има и куп международни призове през последните години.

От 2005 година насам шампионката няколко пъти е медалистка в родната си Южна Америка. А от няколко месеца обира овациите и в САЩ.

Андреса предизвика истинска сензация с коледното си шоу в Атланта, щата Джорджия. Стотици мъже се събраха в един от най-големите молове в града, за да се насладят на апетитното й дупе.

По време на спектакъла в Атланта, Ева накара хиляди мъже да си пожелаят да съгрешат с нея. А случайно озовалите се наблизо дами, хвърляха завистливи погледи към горещите й форми.

Перфектното си тяло Андреса поддържа с активни тренировки и голяма част от ухажорите й я засичат редовно във фитнеса.