Михаела Маринова бързо прежали бившия си приятел и колега Иво Добрев и се хвърли в прегръдките на нов обожател, като се натиска с него пред погледа на бившия си, пшие "Телеграф".

Младата певица отново си е хванала гадже от музикалните среди, но за него тепърва ще се говори. Заместникът на Иво онзи ден беше дошъл да подкрепи любимата си по време на нейно участие в столицата. Докато изпълнителката пееше на сцената, той не я изпускаше от поглед и тръпнеше в очакване Михаела да се върне по-бързо при него. След като това се случи, двамата се разходиха, нацелуваха и си поговориха. В тяхната компания беше и бившият приятел на певицата Иво. 

Пред приятели певицата убедено твърдеше, че е  намерила партньор за цял живот в лицето на Иво и го засне в последния си клип. Очевидно, че двамата са преживели раздялата и са продължили напред, тъй като освен обща компания деляха и една маса през цялата вечер. 

Въпреки това обаче те не си размениха една дума. Близки до дамата твърдят, че причината е трети човек, а вина за това има Иво. Нещо, което доказа и той самият, споделяйки снимка с непозната красавица. Михаела пък официално потвърди раздялата и изля душата си в социалните мрежи: "Животът вече има други цветове, други ухания и други хора. Старите пространства ти се струват по-малки, по-пусти, по-чужди“, написа певицата преди месец.