Вчера Мегз качи в социалните си мрежи видео, в което обявява пред последователите си, че следващият "твърде скъп" тренд, който ще атакува, са миглите от естествен косъм. Каканашева помоли феновете си да й помогнат с подбора на модели и обеща да пусне продукта на най-ниската цена на пазара. А те буквално полудяха и не спряха да дават съвети, пише ХотАрена.
 
Това автоматично бръкна в бизнеса на друга популярна дама - Моника Валериева. Припомняме, че двете и без това имаха обтегнати отношения заради мъжа до Каканашева. Края на лятото Валериева записа кратко инстаграм видео, подобно на тези на Мегз, и я поздрави от видеото. Валериева каза пред феновете си - "това видео започна да заприличва на видеата на МЕГЗ". Секс бомбата стигна дори още по-далече като си позволи директно да отправи закана към МЕГЗ и й каза: "МЕГЗ, моето момиче, продавай каквото искаш, само с мигли не се захващай".
 
Нетипично за бурния й нрав, Каканашева остана привидно пасивна. Но всички знаем, че МЕГЗ не търпи никой да й казва какво да прави и веднага след излизането си от Вип Брадър не закъсня да пусне мигли.
 
Предстои да видим реакцията на Валериева. Едно е сигурно МЕГЗ с всичките си странности е кралицата на масовите онлайн продажби и Валериева я очакват много нерви.