Валери Божинов няма да си остави жената и детето, категорична е Сунгарска.
Кристина Сунгарска е бивш адвокат и настоящ нумеролог. Завършва право в НБУ. Още от детството си проявява голям интерес към астрологията и нумерологията. Това я кара след 5 години юридическа практика да зареже професията на адвокат и да се отдаде на своето хоби и призвание. 11 години се обучава при известната българска нумероложка Нели Колева. Самата Кристина пък е била учителка по нумерология на дъщерята на Митко Щерев - Александра.

- Криси, защо прие да участваш в "Байландо"... може би числата имат пръст в решението?
- Боря се за Александър, за да му купя протези. Първо той оживя по един чудодеен начин, после аз забременях пак неочаквано. Той изгуби и двата си крака вследствие на сериозно автоимунно-съдово заболяване. Искам да му осигуря пълноценен живот и да го освободя от инвалидната количка. Това е съкровената ми мечта. Дали ще успея да стигна до финала или не – това не е най-важното за мен. Аз искам да събера средства за него, за да имаме възможност тримата да излезем навън и да разходим Карла. Аз тази картинка постоянно я гледам пред очите си, за да може наистина да стане реалност.

Аз съм в „Байландо” благодарение на Александър. Благодарение на него аз успявам. Той ми е движеща сила. Не съм очаквала, че той отново ще изиграе такава важна роля в живота ми.

Това е най-тежката ми година – смениха се два главни периода в живота ми, чисто като числови стойности. Но аз не съм фанатик, живея си живота такъв, какъвто трябва да бъде. Изведнъж почувствах някакъв страхотен прилив на енергия и реших да играя заради семейството си.

- Криси, могат ли числата да подскажат какво ще се случи на Сцената на мечтите в "Байландо", където участваш? Може би за това кой ще излезе като краен победител от шоуто, както и за това благосклонно ли ще е бъдещето, което очаква абсолютно всички каузи в предаването?!
- Да ти кажа честно, не знам датите на раждане на участниците и това е най-хубавото. Изкарвам невероятно в шоуто и не ми се иска да знам, просто не ми се иска. В никакъв случай не усещам, че съм на състезание, много е благородно, хубаво е. За мен, ако могат всичките да спечелят, най-добре ще е. Ти ми каза, че си говорила наскоро с Христо Калоферов – знаеш ли, че се паднах да пътувам в една кола с него – през цялото време той ми разказа как да преборя собствената си сценична треска. Е, как на този човек да му пожелая да не успее чисто състезателно? Няма как! Ами Мая Бежанска – това е някакво подвижно чудо. При най-стресовите ситуации, в които всички треперят от вълнение, под пара са – дали ще стане поддръжката, няма ли да стане,

ще паднем ли да се пребием пред Нешка Робева


или няма... и в такъв момент Мая се появява усмихната, спокойна и започва да ръси такива хумористични глупости, които да отпуснат, да разсмеят всички.

- А смяташ ли, че журито в "Байландо" е достатъчно обективно? Дали Нешка Робева или пък Йорданка Христова като по-тежките гласове, не си позволяват на моменти пристрастно съдийство?
- 100 % всеки човек си има собствена интуиция и собствени чувства. Всеки един от участниците е наясно, че нито може да бъде харесван от всички хора, нито самият той да харесва всички. Но сега ще ти кажа нещо много важно – навремето художествените гимнастички и класическите балерини ги деляха на две – тези, които се занимават с гимнастика, и онези, които се вихрят в изкуството. Моята учителка Ксения Тилинска има страхотна прилика с Нешка Робева! Говоря ти като метод, като начин на отношение към състезателите. Когато са плюли по Нешка заради драконовските мерки, с които е учила момичетата си, аз си спомням, че Ксения Тилинска всъщност е правила същото.

Имаше един път, когато бях наистина озверяла от глад, класиката ми свърши, излязох от училище, отидох и си купих една огромна, ама огромна софийска баница. Баница, която аз не мога да изям при всички положения, но човек, когато е толкова гладен, иска възможно най-голямото парче. С лудо удоволствие си я купих и вместо да се скрия някъде, докато я изям, аз с целия си акъл застанах точно пред училище, като си мисля, че Тилинска си е тръгнала. Да, ама не. Еййй... като ме видя с баницата, дойде, хвана я от ръката ми и я изхвърли в кофата. И ми казва: „Сега два дни ще те меря специално”. Просто смяташе, че упражненията, които се правят, са по-добри, когато не е сит стомахът. Беше права. Затова и колкото и страшни неща да чувам за Нешка Робева, някак си никога не съм я осъждала. А усещането да ме оценява точно тя ме накара да се чувствам горда!

- А какво ще кажеш Васил Найденов и Татяна Лолова?
- Васко е много силен член на журито, много е обективен, а Татяна Лолова – тя е абсолютен балансьор. Просто умее с една блага дума по невероятен начин да укроти всички до един – и жури, и участници. Тя просто е жена, която ръси любов! При нейните приказки човек не може да остане равнодушен. Аз досега не съм ги виждала, нито чувала да спорят, да са в разногласия. Съобразявам се много един с друг, цари едно страхотно уважение.

- Йорданка Христова беше заявила преди време и продължава да спазва обещанието си, че тя 10-ки в шоуто няма намерение да вдига?!
- А Нешка Робева онзи ден даде дори 11, което беше напълно противоречиво на тези думи. Явно Йорданка Христова такъв й е почеркът, това е положението.

- Криси, според теб каква ще е развръзката на аферата на Валери Божинов и Николета Лозанова? Двамата на всеослушание обявиха, че са заедно, независимо че съвсем наскоро Валери заяви, че иска второ дете от съпругата си Алисия?!
- Ооо, за мен това е чист PR! Валери Божинов няма да си остави жената, нито пък детето. Категорична съм! Изстинал към Алисия ли? Глупости! Няма такова нещо. Аз не им знам датите на раждане, но ти казвам само на външен вид за мен как стоят нещата.

А и какво има повече Николета Лозанова, което да го няма Алисия? Какво... по-голям интелект?

(смее се). Ако Валери Божинов търсеше по-интелектуални дами, може би щеше да се интересува повече от дамите в друго поприще например. Николета Лозанова е модел така, както стана и Алисия, но втората е и певица, и майка, и каква ли още не. Тя даже стана далеч по-хубава, откакто се отказа от визията си на фолкпевица. Алисия стана стилна, хубава и модерна. И за мен е смешно тя да бъде сравнявана с Николета Лозанова. Защото Лозанова си водеше още навремето един мъж с нея, чиято функция бе да обяснява как се чувства тя. Това какво е? Как си представяш Алисия да седи и да си пуши цигарата, а някой да обяснява как се чувства?! Тя с такава жар и любов обясняваше за връзката си с Валери Божинов, че цялата тази ситуация е просто немислима.

- Това напомня много и на мелодраматичната история, която се разигра между Благой Георгиев, бременната му съпруга Христина и фолкпевицата Лияна...
- Именно – абсолютен аналог. Така, но накрая какво стана? Лияна получи указания от мъжа си – от Махмуд, да престане с тези глупости, за да не дойде той и да й каже две приказки. И как някой повярва, че Махмуд ще позволи на Благой да възпитава дъщеря му?! Това е смешно. Сега, ако между Благой и Лияна е пламнала страст, чисто сексуално погледнато, това е друго. Но тук не става дума за любов. Но има и друго нещо – замисли се, когато е ставало така, има ли случай, в който въпросният мъж да остане с тази – втората жена? Няма! И Кубрат Пулев също си остана с Андреа напук на всичко. Нищо че

я бяха изкарали проститутка

в някакви сайтове и какво ли още не – Кубрат отказа ли се от нея – не. После бяха изтипосали някаква моделка – Венета Харизанова, в същите тези сайтове, но тя каза нещо много вярно тогава: „Негативно, ама пак PR”. Няма лоша реклама, това е. Ето така стават работите в България!

- А наистина ли си използвала числата дори и в съда - за да разкриваш например скрити факти около клиентите си - по времето, когато си била адвокат?
- Да, много пъти съм ползвала числата, нумерологията, за да разбера някакви скрити факти около личността на клиента си - доколко е искрен с мен, доколко не е. Повече се опирах на числата, отколкото на законите, ако трябва да бъда наистина честна. Цифрите много са ми помагали, много. Не съм губила дела.

- Знам, че провеждаш редовни курсове по нумерология. Кои са известните ти ученици?
- Една от известните ми ученици е Александра Щерева – дъщерята на Митко Щерев. А само да ти кажа, че точно днес сутринта, в деня на нашето интервю, тя роди детето си. Аз бях сигурна за датата. Клиенти и някои от тях мои приятели са Орлин Павлов, Теди Церовска, Бойко Борисов, Ирина Папазова, Николай Големанов, Митко Щирков, Радослав Тошев, известни и не дотолкова известни адвокати, лекари и спортисти.

- Какво интересно около Ирина Папазова?
- Тя преживя една много голяма трагедия в живота си – преди години убиха мъжа й. Но когато й погледнах цифрите, тя за мен е човек, който е успял да съхрани чувствата си, себе си. Ирина продължава да ми бъде клиент и приятел и до днес. В момента е бременна и правим нумероскопи на детето й. Изчисляваме евентуални дати, такива работи. Ирина е една много сантиментална, много любяща жена и ще ти кажа много интересно нещо за нея – нито веднъж не съм чула за нея да е била в конфронтация с друг човек, нито веднъж!

Ирина Папазова за мен е един уникален човек, дори съвършен! Нито веднъж не е потърсила сметка на никого, нито е заставала с името си, винаги се е държала на положение, достойнството й е невероятно. Тя може да преживее и най-тежкото, но ще продължи да бъде изключителен фактор в обществото!

Едно интервю на Анелия ПОПОВА