Диви истории се разиграха в Къщата на "ВИП Брадър". Капризната дизайнерка Мегз съсипа всички мисии с отказа си да носи дрехите, които брадърът пожела, и той наказа сурово всички съквартиранти - спря течащата вода, взе дрехите им, козметика и храната."Не мога да гледам агресията. Била съм жертва на агресиите и не мога. Искам да изпълня всички мисии, моля те". С тези думи Сашка се обърна към Големия брат, ронейки крокодилски сълзи пред камерите заради мисия, която Мегз отказва да изпълни. 

Алфредо обаче бе единственият, който защити раковската Шанел и обясни на всички, че тя не спира да плаче и е най-истинска. "Тя няма коса и плаче!", отсече той и тръгна към косата на Джулиана, която скочи като опарена и избяга разциврена.

"Мръсник, пипа ми косата", оплака се пред камерите през сълзи и се скри до Цуни на дивана, а Алфредо започна да крещи още повече и се покатери на покрива и се опита да излезе от Къщата.

 


Цуни и бг Роналдо се разбягаха след него да го върнат и!И успяха, но случката определено бе прецедент в историята на предаването.
Алфредо и Мегз бяха извикани в изповедалнята и двамата дълго плакаха, заради глупостта и инатът на Мегз.