Красивата Биляна Йотовска бе засечена от репортер на "ШОУ" на плажа в Халкидики, Гърция. Фитнес маниачката бе в компанията на своя мъж Митко и дъщеря им. Мислейки си, че е далеч от любопитните погледи на сънародниците си, Биляна захвърли горнището на банския си и вирна силиконовите си цици към слънчевите лъчи.
Биляна и семейството й отмаряха в 5-звезден хотел край малкото и китно селце Калитеа в Гърция, част от полуостров Касандра. Почивката съвпадаше с най-големия хаус фестивал на Балканите, който се провеждаше на същото място.

Вечер Биляна и Митко зарязваха дъщеря си на детегледачката, която бяха взели със себе си, за да се позабавляват под звуците на електронната музика. 

Чисто гола СНИМКА (18+) на Николета взриви интернет

Първата работа на Биляна е да закуси, обикновено плодове или овесени ядки с мляко. След което се пльосваше на плажа по голи гърди и не мърдаше в продължение на часове.

Преди да се изложи на преките слънчеви лъчи Йотовска обливаше тялото си със слънце защитен крем. Освен това хидратираше тялото си със специален чай, който носеше в чантичката си и правеше на момента. Водата в морето се оказа студена и Биляна успя да намокри само долните крайници. 

За 3-4 дни обаче успя да се сдобие с тен, без да й се налага да посещава соларни студиа преди разгара на лятото. 

Папараците на „ШОУ“ успяха да запечатат огромните силиконови бомби на Биляна, които присъстват в мокрите сънища на толкова много мъже.