Няма спор, че кризата е налегнала и една от най-добрите певици - Десислава. Тези дни тя изненада с нещо, което почти не се случва в попфолка. На снимките за новия си клип певицата се появи с роклята, с която пя в НДК на българския финал на Евровизия на 29 февруари.
Досега такова нещо не се случваше и повечето певици се оплакваха, че един тоалет почти никога не се използва втори път за участие на сцена. Една рокля се облича след това най-много на някое участие, където има малко публика и тези неща не се забулязват.

Десислава явно не й пука от това и макар, че бе адски разочарована от отпадането на нашата Евровизия, е решила да си припомни провала преди 8 месеца. За снимките на парчето It ain’t over с българина Алек Sander Деси без притеснения се кипри със същата златиста рокличка.

Клипът бе заснет в изоставен психиатричен център в Берлин. Песента It ain’t over се продуцира от американската компания „Сплендит Саундс Рекърдс”, а автор на песента е самият Alek Sandar, който живее и работи в Ню Йорк. “Впечатлих се от работата с чужд режисьор, стилисти и дизайнери. Всичко бе перфектно и точно, както е типично за немците”, сподели DESS, каквото е артистичното й име за попмузика. Тя се надява, че It ain’t over, чиято премиера ще бъде след седмица, едновременно в САЩ, Германия и България, ще стане световен хит.