Един от най-колоритните участници в четвъртия сезон на Big Brother най-сетне се решил да направи по-сериозна крачка в отношенията си с поп-фолк певицата. Вчера двамата празнували една година от началото на връзката си. Соня дори отказала участие, за да бъде с любимия си. Пред екипа на Bliasak.bg тя се похвали, че получила специален подарък.
 Докато вечеряли в романтична обстановка, между тях се развихрила поредната разправия. Тогава най-неочаквано, Брадърът извадил един пръстен и го подарил на възлюбената си. Но Дени оставил на нея да реши как ще го приеме - като подарък или като годежен. "Приех го като подарък, но си е годежен", поясни Соня. И макар двамата все още да не са го обявили официално, бижуто с камъка на безименния й пръст определно подсказва намеренията им.
Откакто шуменецът излязъл от Къщата, отношенията му с попфолк изпълнителката били обтегнати. Соня все още помнела авантюрата между Денислав и Иванина. Двамата не спирали да се карат по този повод. На няколко пъти дори се разделяли. Но всичко продължавало по 2 дни и те отново се събирали. /БЛИЦ