Младата фолк певица Дебора признава, че преди да се захване с пеенето е била моделка в скандалната модна агенция FH1, която скоро се оказа, че е бардак. По думите й преди време манекенките не са се продавали.
„По мое време не беше така. Чувала съм такива неща, но не съм имала някакви предложения“, коментира тя пред “Билайф”. Дебора не крие, че е получавала немалко неприлични оферти по време на участия, но винаги е отказвала.

„Аз имам достойнство и голяма цена“, категорична е тя.

Певицата издава, че с мъжа до нея вече са заедно 3 години и споделя, че са се запознали в столична дискотека. На въпроса дали това не е поредният чичко паричко, тя отговаря: „На 38 години мисля, че още не е чичко. Не е на 50 години, за да е чичко. За любовта няма някакви граници, но мисля, че нашата разлика в годините не е чак толкова голяма“.

Дебора коментира и изказването на колежката си Емануела, че не може да пее.

„Радвам се, че пак ме е оценила, защото мога да правя и други неща. Относно пеенето, аз смятам, че нямам кой знае какъв глас, но пея доста правилно. На Емануела не искам да й коментирам въобще изказванията, защото не ме интересуват. Човек първо трябва да погледне себе си, а после другия. Първо да се чуе тя как пее, как изглежда и какво прави и тогава да коментира другите“, са думите на изпълнителката./БЛИЦ