Да, живея с Теди Велинова, признава за пръв път в новия брой на "ШОУ" най-популярният пластичен хирург у нас д-р Ангел Енчев. Той иска да разсее слуховете, че манекенката е в дъното на развода му. Всъщност се запознал с нея два месеца след като бил вече разделен с предишната си съпруга Милена. Велинова станала стилист на новата му рекламна кампания и първоначално отношенията им били чисто професионални.
След това заживели заедно. Д-р Енчев не е правил някакви сериозни корекции по новата си любов, единствено малко ботокс на челото и около очите. Теди навремето си е уголемявала гърдите, но не при него, а при колега, и той засега не възнамерява да променя нещо.

Пред “ШОУ” д-р Ангел Енчев потвърждава или отреча много от слуховете, които витаят около него и неговите пациенти. Истина било, че имплантите на Асдис Ран са гръмнали. Това станало преди три години, когато исландката поискала да сложи нови импланти, тъй като предишните се били деформирали по време на бременността й. По време на операцията установил, че единият имплант е спукан, но усложнения е нямало, Асдис дори не предполагала за това преди.

Докторът разказва, че една от задачите му е да разколебава свои пациенти да не избързват с някоя операция само заради каприза. Той бил против уголемяването на гърдите на Черната Златка, тъй като ги харесвал естествени, но тя настояла и се принудил да отстъпи. Също така не искал да пипа носа й, който бил леко гърбав, но й придавал специфичен чар. Но и тук Златка ударило с юмрук по бюрото и докторът го направил чип.

Колкото до рекламната му кампания, предизвикала много и нееднозначни коментари заради мотото: “Прекалено съм красива, за да работя! Благодаря ви, д-р Енчев!”, той смята, че е станала много успешна. Написаното било хипербола и не трябвало да се възприема буквално. Но билбордовете и рекламните текстове не били негови идеи, а на екипа, който ги разработва.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С Д-Р АНГЕЛ ЕНЧЕВ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА