Един от колоритните участници в третия сезон на „Фермата“ – бившият полицай Станислав Ласкин изглежда ще се окаже братовчед на актьора Иван Ласкин.

Еднаквата им фамилия не била просто съвпадение на имената, а в действителност те имали далечна роднинска връзка. Станислав Ласкин е родом от Самоков и не познавал звездния си братовчед преди да влезе във „Фермата“. Там те прекараха съвсем малко време заедно, тъй като актьорът бързо напусна шоуто поради здравословни причини.

Има вариант двамата изобщо да не подозират, че произхождат от един и същи род, издават още запознати. Мистерия е и дали продуцентите са търсели ефекта да срещнат братовчедите в ефир или всичко е случайност. 

Станислав има тъмни моменти в миналото си – бил е полицай, но са го хванали в схема с наркотици, за която той твърди, че е натопен. Преди това пък полицията залавя незаконна дървесина в двора му в село Доспей, където той се занимава с дърводелство.

Ласкин е един от най-големите фаворити за спечелването на 100-те хиляди лева, тъй като е доста сръчен и има завидни физически умения. 

Тази вечер Станислав спечели за пети път битката за имунитет от ратайство, което го спасява и от дуел. Досега той не е излизал в битка за оцеляване именно заради това, че предварително си печели имунитет.