Плеймейтката и отскоро певица, Анджелина Атанасова, е поредната ни звезда, която попадна в плен на паник атаките. В продължение на 8 месеца и под лекарско наблюдение красавицата успяла да се справи с паническото разстройство благодарение на своя любим, за когото се шушука, че е бизнесмен с мащабен бизнес в Америка, пише hotarena.net.

С помощта  и подкрепата на мистериозния мъж плеймейтката вече е забравила какво й е причинило заболяването.

8 месеца бях като обсебена и не можех да мигна. Будех се посред нощ с ужасно сърцебиене и страх, който за секунди изпълваше цялото ми тяло. Беше ме страх от открити пространства, но и и от затворени помещения също. Страхът беше постоянен. На моменти си мислех, че ще полудея, но това, което се случва по време на паник атаките не е реално. С помощта на доктор Владимирова успях да се справя. От вече месец пия антидепресанти и съм много по-добре. Най-голямата подкрепа по време на ужасните месеци беше от мъжа до мен, когото обичам с цялото си сърце ” – разказва за преживяното Анджелина.

Така плеймейтката се нарежда сред 1 от 10 българки, за които паник атаките са ежедневие, но които много рядко се осмеляват да говорят открито за проблема си.

Паническото разстройство представлява повтарящи се епизоди на интензивен ирационален страх, паника или безпокойство, наречени панически атаки.