Хълк Хоган се очаква да посети България заради снимките на екшъна „Непобедимите 4”. Великанът ще пристигне у нас през есента на тази година, като част от каста на популярния олдскуул екшън, пише в. "Монитор".
За момента Хълк не е споделил с феновете си дали ще играе добър или лош персонаж, но написа, че попадането му в отбора на „Непобедими” е едно от нещата, които го изпълват с огромна радост. Хоган е приятел с основния двигател на екшън поредицата - Силвестър Сталоун. Двамата станаха гъсти още от 1982 година, когато се снимаха заедно в „Роки III”.

В момента кариерата на 61-годишния боец е в тотален застой. Той се появяваше единствено в риалити шоуто си „Хоган знае най-добре”, което се излъчваше по VH1, но бе свалено от екран заради нисък рейтинг. За бившия кечист попадането в компанията на Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун ще е нов тласък за кариерата му. Той започна да мечтае, че ще рита задници заедно със Слай още през 2011 година. Тогава при едно от участията в шоуто на радиоводещия Хауърд Стърн Хоган се ожали, че тайничко се надявал да участва в „Непобедимите 3”.

Борецът спомена, че със Сталоун са достатъчно близки и той може да му позвъни по което време си иска на денонощието. Но Хълк държал Слай сам да го покани за поредицата, а не той да се самопредлага. „Пък и ако се класирам за историите около Барни Рос и неговите хора, феновете ми ще са много щастливи. А те заслужават това”, каза в радиоефира Хоган.

През октомври 2013 година в онлайн разговор с феновете си в Twitter мъж от Калифорния попита кечиста: “Защо не те виждаме в „Непобедимите 3”?. Сталоун какво още чака?”. Отговорът на Хоган бе: „Брат, те вече си избраха актьорите. Спокойно, аз съм в четвъртата част”. /БЛИЦ