Моделката Бориса Тютюнджиева заедно с останалите участници в „Къртицата 2: Разтърсване” ще се изправят пред първото си предизвикателство в новия сезон на риалити шоуто. Те трябва да изядат 36 живи скорпиона, пише в. "Монитор".
Всеки от риалити героите трябва да преглътне по два броя от мърдащия деликатес, за да е успешно изпълнена първата им мисия. Тя е обща за всички участници и ако дори само двама не успеят, цялата група губи пари, които отиват в сметката на Къртицата. Едновременно с това мисията е и индивидуална и в зависимост от това дали конкретният играч е успял да сдъвче мърдащия в устата му скорпион или не, той ще получи съответно храната си за седмица напред или ще трябва да оцелява само с най-базисни продукти в ограничени количества.

„По принцип съм мъжко момиче. Мога да ям всичко, не съм гнуслива, не ме е страх от височини”, разясни пред „Монитор” Тютюнджиева. Другият ВИП участник в шоуто Александър Сано също не е от гнусливите. „Нямам определени страхове. Мога да ям всичко”, разкри, преди да влезе в шоуто, актьорът.

От екипа на предаването се похвалиха, че вече е готова и Базата на Къртицата. Тя е решена в готически стил. Изпълнена с тайни, злокобни места, помещения за тежки психически и физически натоварвания, Базата е уникална и няма аналог в други риалити проекти. Централно място в пространството на първия етаж, което е превърнато в средновековен готически замък, заема кръглата маса като от легендата за крал Артур.

На втория етаж се намират спалните на участниците, решени като стаи на супергерои. Има и три тайни помещения, които обитателите на Базата ще трябва да открият, стая за загадки, където звездите ще решават различни задачи, за да се доближат до отговора на въпроса “Кой е Къртицата?” и помещенията за физическа подготовка. Шоуто стартира тази вечер от 19,30 часа в ефира на TV7. /БЛИЦ