Според фолк певеца Борис Дали, който стана баща в началото на музикалната си кариера, нито тя е попречила на бащинството му, нито пък то – на кариерата, заяви той самият в рубриката “Часът на татко” предаването “Часът на Милен Цветков” по Нова тв. Музикантът смята също, че по време на трудните времена, в които живеем, на хората това им оставало – хубавата музика.
По думите му в началото на кариерата, когато се родил и синът му, Борис имал повече ангажименти, защото тогава изграждал име и кариера. Сега вече, след като те са “по-изградени”, му е по-спокойно, а и кризата явно си казва думата.

Освен ангажименти с детето той имал и работа по къщата и двора: “Все трябва да поизлезеш на двора да посвършиш нещо, аз си живея на село, не съм в града”, призна изпълнителят.

Наблюдавам и по-бедни, и по-богати, според мен кариерата не пречи да си добър баща, категоричен бе Дали.

“Синът ми се радва и се гордее, че пея, той дойде за първи път на 2 години на мой концерт, беше малко смутен”, спомня си той. “Колежките ми много му се радват”, призна. “Като наблюдава и световния шоубизнес какъв е стайлингът и облеклата, няма разлика с нашия”, коментира певецът. “Ако има този талант и може да пее, може да стане и певец като мен”, отвърна той на въпрос на водещия Милен Цветков дали момченцето ще последва баща си в музикалната кариера.

“Но за мен най-важно е семейството! Купоните и забавленията са на второ място!”, завърши той.